continental classic express, train de luxe  - ÖnNEK

Személyre szabott utazás a Continental Classic Express, Train de luxe fedélzetén

A Continental Classic Express, Train de Luxe a vasúti utazás utolsó aranykorát idézi fel. A stílus és kényelem, amely a Trans Europe Express luxusvonatok sajátja volt, most ismét átélhető!

Vonatunk étkezőkocsija egykoron a híres expresszben futott, napjainkban immáron megújulva, de az eredeti hangulatot megtartva várja új vendégeit.

Étkezőkocsink légkondicionált, saját melegkonyhával és bárral, szalonkocsink kényelmes fotelekkel, illetve bárral rendelkezik, első osztályú Pullman ülőkocsijaink pedig széles, kényelmes, dönthető támlájú ülésekkel felszereltek.

Vállaljuk charter vonatok megszervezését valamint közlekedtetését Magyarországon és Közép-Európában egyaránt, teljes körű programszervezéssel együtt.

Ajánlataink egyéni utasaink részére

Exkluzív utazási ajánlataink a Continental Classic Express, Train de luxe fedélzetén a stílus és minőség jegyében. Utazásaink során az első osztályú kiszolgálás párosul a széleskörű étel- és ital választékkal valamint a változatos úticélok kínálatával. Programjaink között egyaránt szerepelnek az egy- és többnapos utazások. 

 

Következő programjaink:

2021-es programjaink hamarosan feltöltésre kerülnek.

 

Kérjük szíves türelmüket. Köszönjük.