IMG_0003_edited.png
 

Márton-napi libalakoma Spiegelberg István boraival

2020. November 11. (szerda) 18:00 - 23:00

Wine&Dine

Életre szóló, egyedi élményt nyújtunk vendégeinknek, ahol a gasztronómia és az utazás találkozik. Az első osztályú kiszolgálás párosul a múltat idéző vasúti utazás világával, amely régen csak a kiváltságosoknak adatott meg. Flottánk a vasút történelmének aranykorából származik, amikor az első luxusvonatok megkezdték működésüket. A híres Trans European Express részeként is szolgált kocsijaink fedélzetén olyan neves vendégek utaztak anno, mint a The Beatles együttes, az osztrák kancellár és magas rangú tisztviselők. A Continental Classic Express chefje az étkezőkocsi konyhájában helyben, gondosan ellenőrzött, friss alapanyagokból készíti el a gasztronómiai különlegességeket.

Legyen a vendégünk és élje át e különleges világ nyújtotta utazási formát az egyik legszebb vonat, a Continental Classic Express Train de Luxe fedélzetén.

Az est programja

Időpont: 2020. november 11. (szerda) 18:30 - 23:00

Menetrend és tervezett útvonal:
Budapest Keleti pályaudvar - Hatvan - Budapest Keleti pályaudvar
Beszállás és ülőhelyek elfoglalása: 18:00-tól
Indulás Budapestről: 18:30
Érkezés Budapestre: 22:40

 

Az utazás Budapestről a Keleti pályaudvarról indul és ide is érkezik vissza a Hatvanból mintegy 4 óra múlva egy rövid gödöllői megállást is beiktatva, amelynek során vendégeink megtekinthetik a királyi váró impozáns belső tereit is. 


A Keleti pályaudvaron a felszállást követően a Continental Classic Express házigazdái üdvözlő itallal és falatkákkal köszöntik a vendégeket a különvonat bárjában, a Continental Salonban. A welcome drink elfogyasztása után a vonat személyzete átkíséri a vendégeket a Continental Classic Dining Car-ba és Continental Classic Pullman kocsiba.


Indulást követően kezdődhet a gasztronómiai utazás, felszolgálásra kerül az ötfogásos Márton napi liba menü. A vacsora közben a vonat sommelierjei kínálják körbe a somlóhegy ékszerdoboza, a Spiegelberg kézműves pincészet különleges minőségű borait az újbortól az óborig, melyek a menüsorhoz lettek társítva. Valamennyi bort a borászat tulajdonosa Spiegelberg István mutat be.
A vacsora után a Continental Salon bárja széles italkínálattal várja a vendégeket, ahol köztársasági elnökök, miniszterelnökök, és számtalan híresség tapasztalta meg a vasúti utazás egyedülálló kényelmét.

Árak

2 személyes asztalnál 59.990 HUF / fő
4 személyes asztalnál 49.990 HUF / fő

Részvételi díj Continental Club tagok számára

2 személyes asztalnál 39.990 HUF / fő
4 személyes asztalnál 37.990 HUF / fő

A részvételi díj tartalmazza a menettérti utazást a Continental Classic Expres-en helybiztosítással, vacsorát a hozzá tartozó borokkal, a korlátlan ásványvíz és üdítő italok fogyasztását valamint a kávét és a teát.

Kapcsolat

Helyek korlátozott számban még elérhetőek, részvételi szándékát kérjük jelezze az office@continentaltrain.com

vagy telefonon a 06 1/ 792 30 2 számon!

A programra kérjük csak a 18. életévüket betöltött személyek foglaljanak helyet.

wine & dine: